Privacyverklaring M-Rack.

 

Algemene gegevens:

M-Rack

Past. Siebenstraat 1

6077AJ  St. Odiliënberg

 

KvK nummer: 14106091

BTW nummer: NL1584.91.531.B01

Door gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals in dit reglement opgenomen.

 

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens.
M-Rack verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Hoe gaan wij met uw persoonsgegevens om.

Uw persoonsgegevens worden op een zorgvuldige en behoorlijke wijze verwerkt. De verwerkte gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.
Uw bedrijfs- en contactpersoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. De verwerking van deze gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van:

  • Bestellingen
  • Bezorging
  • Contact inzake uw bestelling

Daarnaast kunnen wij uw gegevens gebruiken bij “gerechtvaardigd belang”.

Dit betekent dat we onze klanten de meest optimale service willen verlenen.

Dit geldt voor:

  • Advies
  • Contact met ons
  • Nieuwsbrief (indien aangemeld)

Welke persoonsgegevens verwerken wij.

Wij verwerken persoonsgegevens in de zin van artikel 1 Wet bescherming persoonsgegevens. Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens in de zin van paragraaf 2 Wet bescherming persoonsgegevens.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Wij geven uw gegevens alleen door aan andere partijen als dit echt nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan de volgende partijen: bezorgpartners, leveranciers, productondersteuning. Uw bestelling moet natuurlijk wel op het juiste adres kunnen worden afgeleverd. De partijen die toegang krijgen tot deze gegevens mogen deze alleen gebruiken om u een dienst namens M-Rack te leveren.

Beheer van uw gegevens

Wij stellen het op prijs als u melding maakt van eventuele onjuiste klantinformatie, zodat wij u in de toekomst op correcte wijze kunnen benaderen. U kunt te allen tijde verzoeken om uw gegevens in te zien, te wijzigen of definitief te verwijderen. Dit verzoek kunt u telefonisch doen op nummer 0475 – 532042 of mailen via: relatiebeheer@magazijnoplossingen.com

Beveiliging persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en wij hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking hiervan. Hiertoe gebruiken wij een beveiligde internetverbinding (SSL). De in deze privacyverklaring bedoelde persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.

Cookieverklaring.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen wanneer u een bepaalde webpagina bezoekt. Onze cookies brengen geen schade toe aan uw computer en er worden bij het gebruik hiervan geen persoonlijke gegevens opgeslagen, zoals betalingsgegevens, naam of adres.

Welk type cookies gebruiken wij.

Ten eerste maken wij gebruik van functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om onze website naar behoren te laten functioneren. Deze cookies maken bijvoorbeeld het gebruik van een virtuele winkelwagen mogelijk, houden web statistieken bij en lossen eventuele fouten op.
Dit soort cookies maken uw (volgende) bezoek aan onze website gemakkelijker en efficiënter.

Welke cookies gebruiken wij.

Google Analytics.  Middels deze cookie wordt een beter inzicht verkregen in het surfgedrag van de bezoeker aan www.magazijnoplossingen. com Hiermee kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

Toestemming voor het gebruik van cookies en het beheer van cookies

Voor het gebruik van andere cookies dan functionele en analytische cookies is uw toestemming vereist.
Indien u niet wilt dat M-Rack cookies plaatst, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kunt u de instellingen zodanig aanpassen dat uw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert of de cookies die reeds zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en computer die u gebruikt moet aanpassen.

  • Cookies verwijderen in Chrome Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Klik op ‘Extra ’ > ‘Browsegegevens wissen’.
    Zorg in ieder geval dat ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’ aangevinkt staat. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier ‘Alles’.
  • Cookies verwijderen in Firefox Ga naar ‘Extra’ > ‘Opties’ > tab ‘Privacy’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder Details kunt u aangeven wat u precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies’ aan. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn.
  • Cookies verwijderen in Internet Explorer Ga naar het menu ‘Extra’ > ‘Internetopties’ > tab ‘Algemeen’. Klik onder ‘Browsegeschiedenis’ op ‘Verwijderen’. U wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval ‘Cookies’ aangevinkt staat en klik op ‘Verwijderen’.
  • Cookies verwijderen in Safari Kies ‘Voorkeuren’ > ‘Beveiliging’ > ‘Cookies tonen’. Selecteer een of meer cookies en klik op ‘Verwijderen’ of ‘Alles verwijderen’.

Als u het verwijderen van cookies hebt voltooid, klikt u op ‘Gereed’.
Hoe u uw browserinstellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van uw browser.

Wees u zich ervan bewust dat als u de cookies verwijdert of niet accepteert, de website mogelijk niet optimaal werkt. Zo kunt u mogelijk geen gebruik meer maken van onze virtuele winkelwagen en worden er geen producten aangeboden die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke smaak en interesses. Uw websitebezoek is in dat geval gelimiteerd tot browsen en zoeken. De hiervoor genoemde informatie is onderdeel van ons initiatief om te voldoen aan de recente cookiewetgeving en om u te laten zien dat wij eerlijk en zorgvuldig omgaan met uw privacy als u onze website bezoekt. Wij zijn ons ervan bewust dat u niets anders van ons verwacht en verzekeren u dat we er hard aan werken om nog meer privacy- en cookie gerelateerde verbeteringen op de website door te voeren.

 

Wijzigingen in onze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacy- en cookieverklaring. Bekijk daarom regelmatig deze verklaringen voor een update van ons beleid.

Toepasselijkheid privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden

Ons privacy- en cookiebeleid en onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.